BAJNOKI SZEZONZÁRÁS – VERESÉGGEL…

Lejátszotta utolsó mérkőzését csapatunk a 2015/16-os bajnokságban Békésen, ahol a papírformának megfelelő hazai győzelem született.
                     BÉKÉS-DRÉN KC  –  CYEB MIZSE KC  29-23 (13-9 )
Békés, 200 néző                          Vezette: Bócz – Wiedemann
MKC:        Lengyel – Drabant 1, Varga J. 2, Bujdosó 2,(1/0), Varga Z., Benke 4, Gigler 9 (5/3).
Csere:       Erdélyi (k) – Horváth, Bán 2, Vujasin, Gazsik, Szajbert, Takács 3 (1/0).
Edző:        Avar György
Kiállítás:   10 ill. 8 perc.
7-m-es:      7/7 ill. 7/3.
Küzdelmes játékkal indult a mérkőzés, de egyik csapat sem találta a játék ritmusát, hiszen a 10. percben még csak 3-2 volt az eredmény. Sajnos ezután a hazaiaknak sikerült előbb lábra kapni, és fokozatosan négy gólra növelték előnyüket a félidő zárásáig.
    Szünet után nagy erőfeszítéseket tett csapatunk a felzárkózás érdekében, ami sikerült is (38.perc: 16-14), de a békési alakulat – köszönhetően kevesebb hibájuknak- újra növelni tudták előnyüket, bár a 46. percben  még mindig csak három volt közte (21-18), de a fordításra nem volt lehetőség. A hosszabb cserepaddal rendelkező hazaiak így felőrölték csapatunkat a hajrában, és végül is hat gólos győzelmet arattak.
  Csapatunk ezzel a vereséggel a 11. vagy 12. helyen zárja a bajnokságot egy rendkívül hányatott, balszerencsés tavaszi idény után, ami a tavalyi 4. hely után nagy csalódás! Bizakodunk, hogy a következő bajnokságban egy átszervezett, megújított csapattal szerencsésebbek és eredményesebbek leszünk.
Avar György: Tudtuk, hogy nem egyszerű feladat a jó játékerőt képviselő Békés otthonából pontot vagy pontokat elhozni.Az I. félidőben kihagyott 5 ziccer és három hétméteres  rányomta bélyegét a mérkőzés végkimenetelére. A második félidőben akadt lehetőségünk a fordításra, de vissza köszöntek azok a hibák, amelyek az előző mérkőzéseken is előjöttek.
Junior mérkőzésen:       Békés-Drén KC- Mizse KC  42-23(24-13)
                                       Nagyon tartalékos csapatunktól ennyire futotta!
                                       Kitűnt: Gazsik 9, Homoki Á. 6.
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?