A hónap beruházója lett a Mizsetáp Kft.

A hónap beruházója

tn726c414

„A hónap beruházója” elismerést a Mizsetáp Kft. képviseletében Kollár Csaba tulajdonos-ügyvezető vette át.

Letöltés (PDF, 993KB)

A cég Lajosmizse ún. mizsei külterületén található telephelyén modernizációs és kapacitásbővítő beruházást hajtott végre mintegy 1,55 Mrd Ft értékben. A cég a magyar baromfi-, illetve takarmánygyártó ágazat elismert vállalkozása. A Bács-Kiskun megyei Lajosmizse és a Pest megyei Csemő külterületén 4 nagyüzemi baromfitelepük és 2 tojáscsomagoló központuk van. Jelenlegi baromfitermelésük brojlercsirke hízlalásra, árutojás-termelésre, valamint árutojó-jércenevelésre terjed ki.

A Mizsetáp Kft-t 1995-ben alapították. A menedzsment tulajdoni hányada mindvégig meghatározó volt. 2009 tavaszától a Kft. kizárólagos tulajdonosa Kollár Csaba, aki egyben a cég alapítója és ügyvezető igazgatója is. A vállalat oszlopos tagja a Magyar Termék Védjegy használók egyre szélesedő körének, amely segítségével a növekvő nemzetközi versenyben is kiemelt szerepet biztosít a hazai értékeknek. A cég csomagolóanyagait csak olyan gyártóktól szerzi be, mely vállalja és tanúsítja, hogy termékeik alapanyagai 100 %-ban felelős erdőgazdaságból és egyéb ellenőrzött forrásból származik.

A Karol Wojtyla Barátság Központon keresztül rendszeresen adományokkal járulnak hozzá a társadalom leszakadó rétegeinek segítéséhez és felzárkóztatásához.

Letöltés (PDF, 447KB)

 

A díjhoz és a cég sikeréhez szívből gratulálunk!

VIDEÓ

FORRÁS

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?