BÚCSÚ A MAGYAR KUPÁBÓL…

Alig tíz nappal a bajnoki összecsapás előtt a Magyar Kupában csapott össze a két szomszédvár csapata, ahol ezúttal a vendégek örülhettek a továbbjutásnak…..
                            MIZSE KC  –   KTE –AUTOMATIKA.HU  24-27 (12-7)
Lajosmizse, 100 néző.            Vezette:Bócz László- Wiedemann Viktor
MKC:           Lengyel – Drabant 1, Tamás 8, Benke 6,Szajbert 7, Bán, Szórád.
Csere:         Istvanovszki (k)- Takács 2, Scheuring, Nyitrai, Gazsik, Veszelszki,
                    Almási, Homoki, Soltész.
Edző:           Avar György
Kiállítás:      14 perc (egy kizárás) ill. 12perc.
7-m-es:        1/1   ill. 7/5
A  KTE góllövői:  Bujdosó 8, Füstös 5, Petrik-Varga 4,Szamos 4, Horváth V. 3,
                            Mazák, Miss, Kátai 1-1.
A mérkőzés első perceiben csak kóstolgatta egymást a két csapat, kevés gól esett, és feltűnő volt hogy mindkét csapat sok technikai hibával játszott.
Öt perc elteltével a mizsei csapat kapott előbb lábra, 4-2-re elhúzott, majd a félidő végéig fokozatosan öt gólos előnyt csikart ki.
A szünetben Ocsovai mester felrázhatta tanítványait,mert szemmel láthatóan más hozzáállással kezdtek a vendégek, minek következtében gyors három gólt szereztek. csapatunk is küzdött derekasan, egészen a 49. percig tartotta három gólos előnyét (20-17), de ekkor Benke össze szedte harmadik kiállítását, ami megpecsételte sorsunkat.Öt perc elteltével egyenlített a kecskeméti csapat, s bár   még vissza vettük a vezetést, de egyre fogyott az erő ( 55. perc:23-23).AZ utolsó öt percben egyértelműen a vendégek domináltak, s biztosan jutottak tovább a következő fordulóba.
AVAR GYÖRGY: Tartalékos csapatunk a hibáink ellenére is jól játszott az első félidőben. Szünet után motiváltabb lett a vendégek játéka, mi fokozatosan fáradtunk a kevesebb csere lehetősége miatt, ráadásul kivált a csapat vezére is, így a végén biztosan győztek a vendégek.
OCSOVAI ZSOLT:  Az első félidőben nem találtuk meg a játék ritmusát a jól játszó hazaiak ellen. a szünet után jól kezdtünk, elkaptuk a ritmust, és hosszabb cserepadunknak köszönhetően fokozatosan átvettük a játék irányítását, és így sikerült a győzelmet is megszerezni. Sok sikert kívánok kollégámnak és csapatának a bajnoki szerepléshez!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?