DÖNTETLEN A RANGADÓN…..

NB-I/B-s kézilabda mérkőzés:
                   PRIMAVERA MIZSE KC  –  NYÍREGYHÁZI KC  33-33(18-16)
Lajosmizse, 200 néző.                 Vezette: Nagy Ferenc-Túróczy József
PMKC:         Erdélyi – Drabant, Varga J. 4, Bujdosó 9, Benke 2, Farkas 6, Bak 1.
Csere:          Lengyel (k), Fehér(k) – Takács 9(6/6), Bán, Vujasin, Lagzi-Kovács 2, Varga Z.,
                    Szórád, Szajbert.
Edző:           Tóth Edmond
Kiállítás:       8 ill. 6 perc.
7-m-es:         6/6 ill. 3/2.
A bajnokság 2. helyén álló Nyíregyházát fogadta 4. helyen álló Mizse KC csapata, így igazi rangadóra lehetett számítani, s nem is csalódtak a szurkolók.
Vendég góllal indult a mérkőzés, de gyorsan átvettük a vezetést, sőt a 11. percben már 7-4-re vezettünk, minek következtében a vendégek edzője időt is kért. ezzel sikerült is megtörni csapatunk lendületét, hiszen hat perc elteltével ki is egyenlítettek.Ezután felváltva estek a gólok, de 1-2 góllal vezetve, mi irányítottuk a játékot, s bár a 29. percben ismét egál volt az állás, jobb félidei hajrával két gólos előnnyel fordultunk.
    Szünet után villám rajtot vett az ellenfél, jelezve, hogy az ezüst érem megszerzéséért az FTC-vel vívandó küzdelembe csakis a győzelemben gondolkodnak, amit egy 7-2-es sorozattal nyomatékosítottak.Három góllal elhúztak,s az így megszerzett előnyüket az 56. percig biztosan tartották, ám csapatunk utolsó erőtartalékait mozgósítva huszáros hajrába kezdett, s hihetetlen izgalmak közepette egyenlített! ezzel azonban nem volt vége, hiszen még a vendégek támadhattak, ám hősies védekezéssel sikerült megtartani a bravúros döntetlent, ami a játék képe alapján igazságosnak mondható!
Tóth Edmond: Nagyon tartottam a mérkőzéstől, ugyanakkor bíztam is a jó eredményben mivel jó
                      formában van a csapatom. a második félidő elején kissé “bealudtunk”, ezért csak futottunk az eredmény után, de csapaton tartását mutatja, hogy szinte reménytelen helyzetben sem adtuk fel, s a véghajrában sikerült az egyenlítés, s ezzel együtt a bravúros pontszerzés!
Junior mérkőzés:    PMKC – Nyíregyháza 35-30(18-12)
                             Ld: Szajbert 12, Szuhányi, Sebestyén 5-5, Nyitrai 4.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?