Trükkös tolvaj Lajosmizsén! – rendőrségi felhívás

A Lajosmizse Rendőrőrs bűnügyi alosztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen az alábbiak miatt:

 

Ismeretlen elkövető időskorú sértettekhez becsöngetve, magát DÉMÁSZ munkatársaként bemutatva bekéredzkedik azzal az indokkal, hogy a árammérő órát kicserélje, annak állását leolvassa, valamint a konnektorokban lévő feszültséget ellenőrizze. A lakásba így bejutva sértettek figyelmét elterelve, a szobákban kutatást végez és onnan jellemzően készpénzt, illetve ékszereket tulajdonít el.

Legutóbbi elkövetésének időpontja a településen 2015. március 19.

 

Az ismeretlen elkövető a rendelkezésre álló információk szerint fehér bőrű férfi 30-40 év körüli, kerek fejű, rövid kb. 2 cm hosszú barna hajú, a szeme világos színű , kb. 170 cm magas, erősebb testalkatú.

 

A ruházatáról: az elkövetéskor szürkés színű zakót viselt, alatta inget vagy pólót, alul farmerszerű nadrágot . Az ismeretlen elkövetőről grafikai rajz készült. A Lajosmizsei Rendőrőrs kéri a lakosság segítségét, ha bármilyen információval rendelkeznek az ismeretlen elkövetőről hívják az éjjel-nappal hívható +36205395657 hívószámot.

A lajosmizsei rendőrök keresik azt a férfit, aki mérőóra leolvasásának, illetve cseréjének ürügyével bejutott az idős sértett otthonába és onnan készpénzt lopott el.

A keresett férfi körülbelül 30-40 éves, körülbelül 170 centiméter magas, erősebb testalkatú, haja barna színű, rövid, a szeme világos színű. Az elkövetésekor szürke színű zakót és farmernadrágot viselt.

 

Kategória: Friss, helyi, rendőrségi hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?