Eladó a www.lajosmizselap.hu domain.

Domain eladó!

A www.lajosmizselap.hu évekkel ezelőtt működött, mint az első igazi online lajosmizsei újság. Végül a főszerkesztő nem folytatta a lapot tovább, kb. 2010-ben megszűnt. Ezt követően regisztráltam be a linket ismét, és irányítottam rá a www.jaszlajosmizse.hu-ra, mint jelenleg (tudtommal) egyetlen élő helyi internetes újságra.

A domainre így folyamatosan érkeznek jelenleg is kattintások (potenciális vevőnek szívesen mutatok statisztikát), így a domain ideális arra, hogy aki kedvet érez, az elindítsa rajta a saját helyi újságát, blogját, vagy amit csak szeretne. Azt se bánom, ha a Kétfarkú Kutya Párt osztaná rajta a bölcsességeit…

A domain minimális ára 50.000 Ft, azaz ötvenezer forint. Az ajánlat dec. 20-ig él, aki addig a legmagasabb árajánlatot adja, viheti.

Természetesen az egykori tulajdonost megkerestem, akarja-e visszavásárolni (egy jóval alacsonyabb áron), de gyakorlatilag semmilyen választ nem kaptam, így feltételezem, nem kívánja visszavásárolni (lényegében ebben maradtunk: ha nem szól=nem kell neki).

Érdeklődni e-mailben tessék! szoeroes@jaszlajosmizse.hu

Kategória: Friss, helyi, szolgálati | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?