Évzáró a serdülő és ifjúsági csapatnál

A Korona étteremben tartotta meg az évzáró rendezvényét a MIZSE KC serdülő és ifjúsági csapata. Ez egyben éremosztó ünnepély is volt, ahol a serdülő II. osztály keleti csoport 2. helyezéséért járó érmeket kapták meg a játékosok.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Rupp István a Magyar Kézilabda Szövetség versenyigazgatója és Sápi Tibor Lajosmizse Város alpolgármestere is. Sápi Zsombor elnök köszöntötte a meghívottakat és a csapatokat és beszámolt az egyesület további terveiről is.
Serfőző Zsolt edző a serdülő, Avar György edző az ifjúsági csapatnak köszönte meg az éves munkát és értékelték az elmúlt év eseményeit.
Ezt követően a serdülő csapat az MKSZ versenyigazgatójától megkapta a bajnoki 2. helyezésért járó ezüstérmet.
A csapat névsora: Aczél Dániel András, Almási János Bence, Belusz Bálint László, Gajdácsi Tamás, Góg Martin, Homoki Martin, Horváth József Patrik, Joó Ádám, Kis Dániel, Kun Levente, Makai Zoltán, Nyitrai Benedek Soma, Péter Árpád, Serfőző Roland, Szatmári Dávid, Szentesi-Kovács Ambrus, Szórád Alex Attila, Szőrös Martin, Szőrös Róbert, Takó Bence, Tóth Szabolcs, Varga Dániel Viktor, Varga László Viktor, Vásáreczki Tibor, Zsiga Krisztián. Edző: Serfőző Zsolt

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.