Féken tartott lendület – fotópályázat

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Knorr-Bremse Fékrendeszerek Kft. magyarországi lakóhellyel rendelkező polgárai számára közlekedésbiztonsági fotópályázatot hirdet meg 2014. március 01. – 2014. május 31. közötti időintervallumban

 

„FÉKEN TARTOTT LENDÜLET” címmel.

 

Az alkotóktól olyan kreatív és figyelemfelhívó pályaműveket várunk, amelyek alkalmasak a különböző közlekedői csoportok közlekedési kultúrájának fejlesztésére, közlekedői magatartásuk pozitív irányú befolyásolására, a közlekedés sokszínűségének kifejezésére. A beküldött pályamű mondanivalója járuljon hozzá a biztonságos közlekedés propagálásához, a sebességtúllépés, alkoholos befolyásoltság alatti vezetés veszélyeinek felismeréséhez, a biztonsági öv használatának fontosságához, a halálos kimenetelű közlekedési balesetek számának csökkentéséhez, s annak tudatosításához, hogy legfőbb értékünk az emberi élet.

 

A pályázat tartalmi és formai követelményei:

 

  • Pályázni kizárólag saját készítésű művekkel lehet, melyek szerzői jogával a pályázó rendelkezik.
  • Egy pályázó több pályaművel is nevezhet, korlátlan gondolati szabadsággal a fenti témán belül, a különböző fotótechnikák és stíluselemek szabad alkalmazásával.
  • Pályázni kizárólag A/4-es méretű papír alapú, fekete-fehér vagy színes  fotóval lehet, melyeket körben 6 cm széles fekete színű paszpartuval ellátva kell eljuttatni a pályázat kiírójához. (A beküldendő pályamű mérete: A/4-es méret + 6 cm-es fekete színű keret)
  • A pályamű mondanivalója és képi megjelenítése nem sérthet személyiségi jogokat, kegyeleti jogokat, közerkölcsöt, valamint szerzői jogokat.
  • A szerző – a pályázaton történő részvétellel – hozzájárul ahhoz, hogy munkáját a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az írott és elektronikus sajtóban (pl. Facebook, ORFK-OBB honlapja) térítésmentesen felhasználja propaganda és oktatási célból, továbbá hozzájárul, hogy alkotását különböző művészeti kiállításokon, balesetmegelőzési rendezvényeken díjmentesen bemutathassa.
  • A pályamunkákat névvel, születési dátum, lakcím, és közvetlen elérhetőségi adatokkal (telefonos elérhetőség, e-mail cím) ellátva, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága nevére, 6000 Kecskemét, Batthyány u. 14. címére kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton.

 

Nyeremények:

 

1. díj – 1 db 50.000 Ft értékű Média Markt vásárlási utalvány

2. díj –1 db „Hétköznapi kiruccanás a Sugovica partján” – 2 fő részére, félpanziós ellátással, három éj/négy nap időtartamú, wellness üdülési lehetőség a bajai Duna Wellness Hotelben (Baja, Szentháromság tér 6.)

3. díj – 1 db kerékpár

 

A nyereményeket a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága biztosítja, a versenydíjak adó- és járulékvonzatai is a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottságot terhelik.

 

A pályamunkák beküldésének, vagy személyesen történő leadásának határideje: 2014. május 31.

Értékelés:

 

A beküldött pályaműveket 5 főből álló versenybizottság értékeli, a beküldött alkotások kiállításra kerülnek a „Múzeumok Éjszakája” rendezvénysorozat keretében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság aulájában 2014. június 21-én 18.00-24.00 óra közötti időtartamban. A nyeremények ünnepélyes keretek között kerülnek átadásra a fenti napon, a kiállítás megnyitóján, melyről a díjazottakat a megadott elérhetőségen értesítjük.

 

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Geisztné Kamasz Erzsébet r. őrnagytól, a BKMRFK Baleset-megelőzési Bizottságának titkárától kérhető a 76/513-336-os telefonszámon, vagy a geisztnek@bacs.police.hu email címen.

Kategória: Friss, helyi, Pályázat/játék | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?