Hulladékgazdálkodási hírek

Hulladékszállítással kapcsolatos tájékoztatás

 

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást 2017. május 02-tól a Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft. (továbbiakban: Közszolgáltató) végzi.

A Közszolgáltató igyekszik a zökkenőmentes feladatellátásra, kéri, hogy szíveskedjenek a hulladékgyűjtő edényzetet reggel 6 órakor kihelyezni a közterületre.

 

Észrevétel, panasz -, valamint a házhoz menő lomtalanítás igénye esetén az alábbi elérhetőségeken keressék a Közszolgáltatót: 76/501-926-os, vagy 76/501-910 /304 vagy 312-es mellék számokon.

A megszokott helyen és időben (Lajosmizse, Szent Lajos u. 29. sz. irodahelyiségben csütörtökönként 9-11 óra között) a Közszolgáltató ügyfélfogadást tart.

Konténer rendeléssel kapcsolatos információk a 76/501-927-es telefonszámon kaphatók, a megrendelés személyesen az ügyfélszolgálati irodában, vagy a Közszolgáltató honlapjáról (www.vg-kft.hu/Hulladékszállítás/Konténer megrendelő) letölthető megrendelő elküldésével lehetséges. A konténer elszállításának díjai is megtalálhatóak a honlapon.

Szelektív hulladékgyűjtés a megszokott rend és időpontokban történik a jövőben is!

Zöld hulladék gyűjtés havonta egy alkalommal, előre kihirdetett időpontban. Erről a későbbiekben részletesebben adunk tájékoztatást!

A közszolgáltató személyében bekövetkezett változások  miatt a T. Lakosság megértésére és segítő együttműködésére számítok!

 

 

Köszönettel:

Basky András

polgármester

ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉS

 

  1. május 20-án (szombat) 8:00 – 13: 00 óráig

         a Tűzoltóság udvarán

 

 

 

Az elektronikai hulladékok begyűjtését, elszállítását és a törvényi előírásoknak megfelelő kezelését a FE-GROUP INVEST Zrt. (1108 Budapest, Sírkert u. 2-4.) vállalkozási szerződés keretein belül TÉRÍTÉSMENTESEN végzi.

 

 

Leadható elektromos és elektronikai készülékek fajtái:

 

  • Háztartási nagygépek (pl. mosógép, hűtőgép, mosogatógép, mikrohullámú sütő, fagyasztó, tűzhely, elszívó-és légkondicionáló berendezések, stb.)

 

  • Háztartási kisgépek (pl. vasaló, hajszárító, kenyérpirító, konyhai robotgép, kávéfőző, olajsütő, mérleg, daráló, elektromos kés, porszívó, stb.)

 

  • IT és távközlési berendezések (pl. számítógép, telefon, faxgép, fénymásoló, billentyűzet, egér, mobiltelefon, üzenetrögzítő stb.)

 

  • Szórakoztató elektronikai berendezések (pl. televízió, rádió, hi-fi torony, DVD lejátszó, video magnó, házimozi, audio erősítő, stb.)

 

  • Barkácsgépek (pl. fúrógép, fűnyíró gép, fűrészek, esztergáló, stb.)

 

  • Világítótestek (pl. lámpák, fénycsövek, stb.)

 

  • Játékok, szabadidős –és sportfelszerelések (pl. villanyvonat, videojáték, stb.)

 

  • Akkumulátorok, elemek

 

 

Az átadásra szánt berendezések állapotát a helyszínen ellenőrzik. Az átvétel megtagadható, amennyiben az átadásra szánt berendezések erősen rongált, törött – törmelékes vagy erősen szennyezett állapotban vannak.

 

 

Köszönjük, hogy él az elektronikai hulladékgyűjtés lehetőségével és vigyáz környezetére!

 

 

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?