Ingyenes ingatlanhirdetési lehetőség lapunkon

Sok eladó ház van Lajosmizsén, ugyanakkor hirdetni nem olcsó. Persze ott az ingatlan.com, amit csak ajánlani tudunk! De szerettünk volna egy igazán helyi megoldást is nyújtani.

Új, ingyenes szolgáltatásunkkal nem csak a lajosmizsei eladókat, de az esetleg itt letelepedni szándékozókat is szeretnénk segíteni. Úgy gondoljuk, az a legjobb, ha a tulajdonos saját maga hirdeti a saját ingatlanát, hiszen senki nem ismeri azt nála jobban, senki sem fog tudni hitelesebben információt adni róla!

Szolgáltatásunk a következő:

Tulajdonosok elküldhetik eladó ingatlanuk hirdetését, amit három hónapig ingyenesen megjelentetünk lapunkon (törlés után kérésre kitesszük szívesen, ingyen ismét).

A hirdetésnek tartalmaznia kell:

  • 1-5 fényképet az ingatlanról (legyen beazonosítható)
  • a tulajdonos nevét, elérhetőségét (érdeklődni lehet…)
  • a ingatlan címét, leírását (alapterület, szobák száma, egyéb fontos információk)
  • árat

Ha ezek valamelyike hiányzik, hiánypótlást fogunk kérni, enélkül nem szeretnénk kitenni hirdetést!

Ha ingatlanügynökkel kizárólagos szerződést kötöttek, kérjük ne küldje el hirdetését!

Ha bármely adat valótlannak bizonyul (tulajdonos, alapterület, egyéb információ), enyhébb esetben egyszer mód nyílik a pontosításra, de súlyosabb eltérés vagy a korrekció utáni hiba esetén a hirdetőt az összes hirdetményével együtt örökre töröljük! Fontos, hogy csak valós hirdetések jelenjenek meg lapunkon!

A hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállalunk!

Későbbiekben, igény esetén nyitottak vagyunk bérleti hirdetésekre is.

A hirdetését elküldheti: szoeroes@jaszlajosmizse.hu e-mail címünkre! Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Reméljük, ezzel is a lakosságot szolgálhatjuk!

Kategória: Friss, helyi, ingatlan, szolgálati | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?