Kalitkánkban csiripel a Főnix!

Tavaly ilyenkor még ki gondolta volna, hogy megszűnik a lajosmizselap.hu.

Nyáron be lett harangozva, hogy majd nélkülem főnixmadárként fog feltámadni, de a dolog úgy fest hamvába holt. A honlapot nem tartották fenn tovább, mivel teljesen inaktív lett, a domain pedig felszabadult.

Beregisztráltam újra, és immár a lajosmizselap.hu-t begépelve a jaszlajosmizse.hu-ra jutunk. Félreértések elkerülése végett tehát Adonyi Enikőnek, a korábbi tulajdonosnak immár semmi köze nincs a lajosmizselap.hu domainhez a továbbiakban. Ha ebben változás lesz, közlöm.

Az adatok ellenőrizhetőek: www.domain.hu

Kategória: Friss, helyi, szolgálati | A közvetlen link.

9 hozzászólás a(z) Kalitkánkban csiripel a Főnix! bejegyzéshez

 1. sváb szerint:

  Igen, észrevettük, hogy nem üzemel a lajosmizselap.hu honlap. Ágyhoz kötötteknek a napi lajosmizsei eseményekről, vagy a Zemberek azon részének, akiknek nincs lehetőségük bennfentesként helyi hírekhez jutni, hiányzik. Hiányzik, hogy cenzúrázás nélkül hozzászólhatott az olvasó, vállalva szavainak súlyát. Mert amiről nem beszélhetünk nyiltan, az a baj, probléma még létezik, és ha csak takargatjuk, nagyobb bajt csinálunk….szerintem…vagy nem? 🙂
  Hiányoznak a lajosmizselap.hu tüzes hangvételű cikkei, észrevételei, kritikái! Hiányzik a jó értelemben vett hiperaktív honlap tulajdonostól a mindennapos beszámoló…és ezt a legkomolyabban mondom. Mondom azért, mert amióta a szavazói többség jóvoltából a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés tagja, mintha nem is élne már köztünk, abban a városban, mely elsöprő többséggel a Fidesz-KDNP koalícióra szavazott. Nem tudjuk mit tesz, mint közgyűlési tag, milyen, a kampány során ígért feladatokat végez a megyében élők érdekében. Egyszóval: hiányzik.

  • Szőrös Zoltán szerint:

   Igen jó dolog volt az, és én se tudom pótolni. Nem is akarom abban a formában.
   Ami a moderációt illeti: ott fél évig moderátorkodtam, és akkor már ott réges rég elszabadult a pokol akkorra, emlékezz csak a kecskeméti illetőségű úr állandó trollkodására, amit folytatott…
   Más kérdés, hogy a médiatörvény miatt nem is lehet már megoldani a moderálásmentességet, mert jogilag a honlap tulajdonosa felel érte. Ezt még az elején kifejtettem.
   Ami Enikőt illeti: én se tudok többet nálad, a lehetőség adott, nem csak neki, hanem bármely választott képviselőnek, hogy ha csinál valamit, ami beszámolóra érdemes, és erről tájékoztat, akkor azt közreadom. Nem régi példa a szennyvízpályázat, illetve Belusz képviselő úr nagyon készséges tájékoztatása a Galagonya utcáról, első kérdező levelemre.
   A lajosmizselap.hu domaint felajánlottam régi gazdájának, ha szeretné, ismét az övé lehet. De ha nekem küld cikket, és az olyan (miért is ne lenne olyan), azt is szívesen leközlöm.

 2. sváb szerint:

  Elfelejtettem megkérdezni, hogy legalább aranykalitka? 🙂

 3. Szőrös Zoltán szerint:

  Ja, az újak kedvéért: aki még sosem szólt hozzá, azok hozzászólása nem rögtön jelenik meg, hanem engedélyezés után. Én meg nem vagyok mindig gép előtt…
  Tehát ha nem rögtön jelenik meg, akkor türelem…

  • sváb szerint:

   Az a jó a honlapokban – ha nem sért médiatörvényt a kommentelő -, hogy olyan embereknek is van lehetőségük “beszélgetni”, netán vitázni, akik egyébként nagyon ritkán tudnának időt szakítani másokkal való találkozásokra. Tudom, hogy nem pótolja a személyes, közvetlen beszélgetést, de egyfajta társasági élet a rohanó hétköznapokban….a téli kukoricahántás helyett…:-)

 4. sváb szerint:

  Figyejjémáheee! Aszályos homokhátságon mederről beszélni bűn!!! 🙂 …szerintem…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.