Kézilabda hírek

Mint jeleztük, sűrűbben fog jelentkezni sportrovatunk.

Íme az első hír:

Békési FKC- Primavera Mizse KC 29-32 (15-15)
Békés, 250 néző. Vezette: Szécsi-Szőke

Primavera Mizse KC: Lengyel Z. (k) -Takács B. 8(6/5), Varga J. 7, Bujdosó M. 4, Benke V. 3, Gigler I. 4, Varga Z. 1,

csere: Erdélyi L. (k) – Drabant A. 3, Bán A. 2, Bak M., Vujasin G., Lagzi-Kovács N., Szórád P, Farkas T., Feró N.

Edző: Tóth Edmond

Kiállítás: 10 ill. 22 perc.

7-m-es: 3/2 ill. 6/5.

Elrajtolt a 2014/15-ös NBI/B-s kézilabda bajnokság, s mindjárt egy óriási Mizse KC bravúrral fűszerezve, mivel a papírforma szerint esélyesebb békésiek otthonában győzelemmel kezdett csapatunk!

Két Mizse KC góllal indult a mérkőzés,majd emberelőnyből három gólt lőve fordítottak a hazaiak, de ezek után,-óriási iramot diktálva-lajosmizsei percek következtek: 17 perc alatt 11:4-es szériát produkált csapatunk, amikor is porszem került a gépezetbe.Elkapták a fonalat a hazaiak, B-közepük fergeteges biztatása közepette a félidő hajrájára átvették a vezetést.Szerencsére Tóth Edmond edző rendezni tudta a sorokat, s döntetlen állással tértek pihenőre a csapatok.

Szünet után fokozódtak az izgalmak, a hazaiak elhúztak két góllal, de csapatunk megrázta magát, s máris mi vezettünk kettővel…sőt sőt a 43. percben már 22:19-re! A békésiek óriási erőfeszítéseket tettek az egyenlítésért, de a csapatunk kiváló védekezéssel, Erdélyi kapus parádés védéseivel tartani tudta az eredményt. A a fáradni látszó hazaiknak 28:30-nál lőtt Varga J.ritkán látható hatalmas gólja elvette az esélyét az egyenlítéshez, így megszületett a nagy bravúr, melyben csak titokban reménykedtünk!

Tóth Edmond: rendkívül boldog vagyok csapatom teljesítménye, hozzáállása következtében.Az történt amire számítottam. Bár voltak kritikus időszakok, a II. félidőben vezetésünk átvétele után végig uraltuk a mérkőzést.Kemény védekezésünkkel felőröltük a hazaiakat,s a hajrában is frissebbek voltuk, ami eldöntötte a két pont sorsát.

Junior mérkőzés: Békési FKC- Primavera Mizse KC 39-19(17–6)

 

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?