Lajosmizse beruházásra ajánlott gazdasági, ipari területei

Lajosmizse Városmarketing csoportja egyik elsődleges feladatának tekintette összegyűjteni a városunk iránt érdeklődő vállalkozások számára összegyűjteni a lehetséges helyszíneket, ahol gyökeret ereszthetnek… Ennek első eredménye a város hivatalos honlapján is megtekinthető közlemény:

Tisztelt Érdeklődő Vállalkozó, Beruházó!

Lajosmizse Város Önkormányzata fontos feladatának tekinti, hogy a városban gazdasági, ipari tevékenységet indítani tervező vállalkozásoknak, illetve magánszemélyeknek segítséget nyújtson a leendő telephelye megtalálása érdekében. Az alábbi táblázatban összegyűjtöttük a településen elérhető és még nem hasznosított, gazdasági tevékenységek végzésére alkalmas területeket, ingatlanokat.
A táblázat tartalmazza a városon belüli elhelyezkedést, a helyi építési szabályzat vonatkozó szabályozási tervlapjának részletét, egy rövid szöveges leírást, illetve néhány további jellemző paramétert.
Az adatbázist folyamatosan építjük fel, töltjük fel adatokkal, de a jelenlegi munkaközi állapotában is sok hasznos információt tartalmazhat az érdeklődőknek!
Az adatbázis folyamatosan elérhető a “Városunk” menüpont alatt található “Lajosmizse ajánlott gazdasági, ipari területei” almenü alatt.
További információért keressék Basky András polgármestert a 76/457-575 számon!

http://lajosmizse.hu/sites/default/files/Gazdas%C3%A1gi%20ter%C3%BCletek.xls

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?