MAGYAR KUPA: MIZSE KC GYŐZELEM !!!!!

Nyolcaddöntő,első mérkőzés:
PRIMAVERA MIZSE KC – SZÁZHALOMBATTAI KE 26-24 (11-13)
Lajosmizse, 150 néző.        Vezette: Janáki Csaba Dr. -Temesi Péter

PMKC:          Lengyel -Drabant 3, Varga J. Bujdosó 2, Benke 7, Gigler 2, Varga Z. 2,
Csere:           Erdélyi (k)- Bán 1, Vujasin, Lagzi-Kovács 1, Szórád, Sándor, Takács 5(2/1), Feró 2,
Farkas 1.
Edző:            Tóth Edmond
Kiállítás:         4 perc, (1 kizárás),   ill. 6 perc.
7-m-es:          2/1 ill. 3/3.

A Magyar Kupa nyolc közé jutásért játszott első mérkőzésen jól kezdett csapatunk,de a közben kihagyott ziccerek megbosszulták magukat:egyenlített az ellenfél.Hektikussá vált a játék, mert hol elléptünk 2-3 góllal, hol egyenlített a Batta.A félidő hajrája a vendégeké volt, így két gólos előnnyel térhettek pihenőre.
Szünet után átvettük a játék irányítását, egy 6-2-es szériával már csapatunk vezetett két góllal.Ettől kezdve felváltva estek a gólok,egészen az 53. percig, amikor is sikerült meglépni 26-22-re. sajnos az utolsó két perc hibái a vendégeknek kedvezett. Élétek a lehetőséggel, és két gólra csökkentették hátrányukat a visszavágóra.

Tóth Edmond: Nem elég, hogy meghatározó játékosunk Bak Máté hiányzott, még az irányítónkat, Bujdosó Mátét is kizárták az első félidő derekán az egyébként felháborítóan gyengén vezető játékvezetők, ami óriási hátrányt jelentett egy nagyon jó csapattal szemben.Örülök viszont, hogy ennek ellenére a második félidőben- sokkal korrektebb körülmények közepette-fordítani tudtunk, és ha az utolsó percekben koncentráltabbak vagyunk,nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?