MAGYAR-KUPA NEGYEDDÖNTŐ kézilabda mérkőzés:

PRIMAVERA MIZSE KC  –    CEGLÉDI KKSE  26-33 (11-19)
Lajosmizse, 200 néző.         Vezette: Natkai- Szalay
PMKC:            Erdélyi – Drabant 4. Feró, Bujdosó 5, Benke 7, Gigler 3, Varga.
 Csere:            Lengyel (k) – Takács 3(2/1) Bán , Vujsin , Lagzi-Kovács 2, Szórád1, Farkas,Sándor:
Edző:              Tóth Edmond
Kiállítás:          4 ill. 12 perc.
7-m-es:            2/1 ill. 0

_MG_0058.JPG

Csapatunk bajnoki főpróbájának számító MK-mérkőzésen két meghatározó játékosunk (Varga J. és Bak M.) nélkül kellett felvenni a harcot a rendkívül motiváltan játszó NB-I-es Cegléd ellen.Sajnos 10-15 perc játék után kiütközött az osztálykülönbség, látszott, hogy egy amatőr csapat játszik egy profi ellen! Csapatunk meglehetősen gyorsan feladta fejben a reménytelennek látszó küzdelmet így a vendégek már a szünetig jelentős előnyre tettek szert, eldöntve a továbbjutás kérdését.
  Szünet után kiegyenlítettebb lett a játék, és sportszerű mérkőzésen, néhány látványos góllal szórakoztatták a publikumot a csapatok. Végül is, hét góllal győztek a vendégek, s jutottak a legjobb négy(hat) közé.
Tóth Edmond edző: Gondokkal teli, rövid felkészülés után fogadtuk NB-I-es ellenfelünket, s a körülményekhez képest jól helytálltunk,bár ma nagyon meglátszott az osztálykülönbség a két csapat között! További sikereket kívánok a Ceglédnek, csapatunknak pedig gratulálok az MK-szerepléshez! Megyünk tovább, elszántan készülünk a jövő szombati hazai bajnoki rajtra a Békés ellen!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?