Megfogták a rendőrök a betöréssorozat elkövetőit

Az egyik, már keresett gyanúsítottat éppen lopás közben érték tetten a rendőrök.

A Lajosmizse Rendőrőrsre 2015. augusztusában több lopásról is érkezett bejelentés. Az ismeretlen elkövetők a helyi házak udvarairól, melléképületeiből, továbbá egy esetben egy istállóból és kerékpártárolóból – többek között – 6 kerékpárt, 2 fűnyírógépet, szerszámokat, ostort és hámot loptak el.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizse Rendőrőrse nyomozást indított lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás során beazonosították a feltételezett elkövetőket. Az egyik gyanúsítottat, a 18 éves B. Tamást 2015. augusztus 28-án fogták el a rendőrök, míg társa, B. Márk ismeretlen helyen tartózkodott. A 21 éves férfit az egyenruhások 2015. szeptember 2-án Lajosmizsén egy bűncselekmény elkövetése közben tetten érték. A terhelt a rendőröket észlelve megpróbált elmenekülni, azonban a rendőrőrs munkatársai elfogták és előállították a gyanúsítottat.

A nyomozás során kiderült, hogy az idősebb lajosmizsei férfi 11 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható megalapozottan, míg társa a gyanú szerint 3 vagyon elleni bűncselekmény elkövetésében vett részt.

 

A két férfit a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet az Kecskeméti Járásbíróság elrendelt.

 

Kategória: Friss, helyi, rendőrségi hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?