Megnyílt a Pizzabázis – kipróbáltuk!

Ügyesen előkészített facebook-kampány után, a régesrég bezárt Hunyadi söröző helyén nyílt meg Lajosmizse új pizzériája, a Pizza Bázis & Burger.

A Hunyadi utca 31. alatt (Hunyadi és Bajcsy-Zsilinszky utca sarka) található étterem profilja elsősorban a házhoz szállítás lesz, de ameddig az időjárás engedi, a kerthelyiségben helyben is elfogyasztható, vagy kényelmesen megvárható a pizza vagy a hamburger. Ez utóbbinak kedvez, hogy a fedett részen is kényelmesen le lehet ülni, és parkolni is könnyű!

Ami az árfekvést és a rendelési időt illeti, ezek hasonlóak a konkurenciához. Itt is 30-45 perc között csenget a futár a rendelést követően, és hasonló termékért nagyjából hasonló összeget kell fizetni. Persze a minőségbiztosítás egyik legmegbízhatóbb módja itt is az, hogy a főnök viszi ki a pizzát!

Amiben viszont új az új hely, az egyrészt a kínálat: a jól megszokott feltétek mellett kiemelném a mustáros alappal készülő pizzákat, illetve a calzone (félbe hajtott pizza, sajttal a tetején megsütve) pizzákat, amik terén eltér a megszokottól.

Szintén újdonság a saláták és a menük, s míg az előbbiek a könnyedebb ebédek kedvelőinek jó választás, az utóbbi az együtt rendelő párok és társaságok számára remek lehetőség, nem is beszélve az éjszakás menüről, ami gondoskodik a hajnalig tartó lendületről…

Rukkolás, szeletelve

Húsimádó, szeletelés nélkül

Természetesen meg is kóstoltuk, mit sütöttek ki! Választásom egy húsimádóra esett. Kellemesen lepődtem meg. A helyben megszokott, ropogós szélű, olajos pizzához képest itt egy közepesen vastag, de könnyed tésztájú pizza várt a dobozban. A pizza széle kevésbé volt kemény, vagy ropogós, mint azt megszokhattuk, és bizony élmény volt a kevesebb zsiradék!

A feltétek íze is friss és fűszeres volt, sokkal kevésbé mosódtak össze az ízek, ennek köszönhetően sokkal élvezhetőbb volt, mint általában, vélhetően annak köszönhetően, hogy nem járta át az egész pizzát a fűszeres olaj, így a sonkának sonka, a virslinek virsli, a sajtnak sajt, a pizzatésztának pedig tésztaíze maradt.

A friss, fűszeres ízek sütés után is élvezhetőek.

Hogy egy normál pizza mennyire laktató? Huh! Cikkírás közben nyammogom a tesztpizzát, és most így a végén szemezek az utolsó fél szelettel, hogy csak meg kellene azt is enni. Pedig kifejezetten jó étvágyú és nagy evő vagyok, anno, mikor még volt, a Liza kajakihívásos óriáshamburgere után még lazán lecsúszott a levesestálnyi gesztenyepüréjük is. Most meg itt nézegetem ezt a fél szeletet. Szóval laktató…

Mindezek alapján mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy ha éhes, és valami újdonságra vágyik, bátran hívja a 06705325188 -as telefonszámot, és jó eséllyel nem fog csalódni! Egy fiatal és lelkes csapat tisztességesen jól fogja lakatni!

Kategória: Friss, helyi, Promóciós cikk | A közvetlen link.