MIZSEI GYŐZELEM A MEGYEI RANGADÓN…

Felfokozott várakozás előzte meg a megyei kézilabda rangadót, amely nagyszerű mérkőzést hozott. Kiélezett, rendkívül izgalmas és élvezetes játékkal rukkoltak ki a csapatok,és az esélytelennek tartott, tartalékos mizsei csapat, az utolsó leheletig küzdve kicsikarta a győzelmet.
                KTE-automatika.hu  –  MIZSE KC   24-25 (10-14)
Kecskemét, 500 néző.         Vezette: Felhő- Öcsi.
Mizse KC:    Lengyel – Drabant 2, Benke 10(1/1), Tamás 3, Szajbert, Ács 5, Bán 4.
Csere:          Istvanovszki (k)- Takács, Szórád, Szabó, Gábos 1, Almási, Gazsik,
                     Soltész, Veszelszki.
Edző:            Avar György
Kiállítás:       4 perc ill. 8 perc.
7-m-es:        3/2 ill.1/1.
A mérkőzés első öt perce tapogatózó játékot, és kiegyenlített küzdelmet hozott. Ezután csapatunk két góllal megugrott, de tapadtak a hazaiak, és ismét egál volt az eredmény. Benkéék nagyon okos, taktikus játékkal újra előnyhöz jutottak, majd fokozatosan elhúztak, miközben a hazaiak csak futottak az eredmény után. A félidő hajrájához érkezve már négy góllal, 10-6-ra vezettünk, és a megszerzett előnyünket a félidő végéig meg is tudtuk tartani.
     Szünet után ott folytatódott a játék, ahol abba maradt, hiszen továbbra is csapatunk irányította  játékot, sőt a 35. percben már hat góllal, 17-11-re vezettünk!
Remekül játszottunk, de félő volt , hogy tartalékos csapatunk nem fogja bírni sokáig erővel, hiszen az edzőnk nehezen tudta pihentetni kulcsjátékosainkat. Sajnos félelmünk be is következett, hiszen az idő múltával fogyott az erő, a hazaiak pedig mindent elkövettek az egyenlítésért. Fokozatosan jöttek föl, de a 46. percben még mindig négy góllal, 21-17-re vezettünk. Ekkor következett be csapatunknál a holtpont, -négy perc alatt öt gólt kaptunk-, s máris a hazaiak vezettek (50.perc:22-21). Szerencsére sikerült a lendületüket megtörni, gyorsan egyenlítettünk, s gyakorlatilag újra kezdődött a mérkőzés 22-22-nél. Az izgalmak fokozódtak, s a csapatok utolsó erőtartalékaikat is mozgósítva harcoltak, miközben ismét két góllal a KTE vezetett, de nem adtuk föl, és újra egyenlítettünk. Már csak egy perc volt hátra, amikor a hazaiak támadhattak,és büntetőt harcoltak ki. A biztos kezű Miss végezte el, de Lengyel kapus, feltéve a koronát az egész mérkőzésen nyújtott jó teljesítményére, kivédte azt. Harminc másodperc volt hátra, mi támadhattunk, s csak a labdát kellett megtartani, hogy a számunkra nagyon értékes egy pontot megszerezzük. Szerencsére a mezőny legjobbja, Benke ezt nem így gondolta, s három másodperccel a vége előtt mattolta a hazaiak kapusát, s így megszereztük a győzelmet a kecskemétiek legnagyobb megdöbbenésére, illetve nagyszámú szurkolónk legnagyobb örömére!
Avar György: Ez a nagyszerű győzelem a CSAPAT győzelme, megfűszerezve néhány jó egyéni teljesítménnyel. Összességében egy góllal és egy gyúróval jobbak voltunk  ellenfelünknél!
                       Nagyon büszke vagyok a CSAPATOMRA!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?