NAGYSZERŰ MIKULÁS AJÁNDÉK FÜZESABONYBÓL!

NB-I/B -s férfi kézilabda mérkőzés:
JUHÁSZ-99 FÜZESABONY SC – PRIMAVERA MIZSE KC 30-35 (12-20)
Füzesabony, 150 néző.              Vezette:Janáky Csaba dr.-Temesi Péter.

PMKC:     Lengyel- Drabant 3, Varga J.8, Bujdosó 5, Benke 9, Gigler, Varga Z. 1

Csere:       Erdélyi (k)-Takács 3, Lagzi-Kovács 1, Farkas 1, Szajbert ,Szórád 1, Bak, Vujasin, Bán3.
Edző:        Tóth Edmond
Kiállítás:    2 ill.8 perc.
7-m-es:      2/0 ill. –
Bár a hazai csapat nyitotta meg a gólok sorát, a rajtot remekül elkapó mizseiek gyorsan fordítottak. Nagyszerű 10 percet produkálva állva hagyták ellenfelüket(3-9). Ezután fokozatosan kiegyenlítettebb lett a játék, de mind védekezésben, mind támadásban remekelt csapatunk, s így nem várt, megnyugtató 8 gólos előnyt szerzett szünetig.
Szünet után ott folytatta csapatunk, ahol abba hagyta:szebbnél szebb gólokkal teljesen elnémította a hazai publikumot, s a 48. percre már 12 góllal vezetett csapatunk.(20-32) A mester ezután az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottakat szerepeltette, így porszem került a gépezetbe, amit a lelkes hazaiak könyörtelenül ki is használtak, kozmetikázva ezzel vereségüket!

Tóth Edmond: A csapat példaértékű hozzáállása eredményezte az idény eddigi legjobb játékát, amely magabiztos vidéki győzelemhez vezetett!Örülök hogy a végén mindenki játéklehetőséghez jutott, így megérezhették, hogy még mennyit kell dolgozniuk ahhoz, hogy meghatározó játékossá váljanak! Gratulálok a CSAPATOMNAK!

Junior mérkőzés:                 Juhász-99 Füzesabony SC –  Primavera Mizse KC  27-28 (12-15)

Kitűnt: Szajbert 15, Feró 7.

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?