Nem sikerült bevenni Eger várát…

PRIMAVERA MIZSE KC – SBS EGER ESZTERHÁZY SZSE 25-29(11-14)
Lajosmizse, 200 néző.  vezette: Bonifert-Oláh.

Két meghatározó játékosa(Varga J. és Takács) nélkül voltak kénytelenek “harcba” indulni Tóth Edmond edző fiai az egri “vitézek” ellen. Igaz,hogy náluk is volt hiányzó,de a lehetőségeik azért egy kicsit mások….Eddigi 100%-os mérlegük, céljaik, költségvetésük, sportdiplomáciájuk, stb.

PMKC:        Erdélyi – Drabant 3, Feró, Bujdosó 7, Benke 3, Gigler 8,(4/3) Varga Z. 1.
Csere:         Lengyel(k) – Bán 2, Lagzi-Kovács, Bak 1, Vujasin, Szórád, Farkas, Szajbert, Szemán.
Edző:          Tóth Edmond
Kiállítás:      10 ill. 10 perc.
7 m-es:        4/3 ill. 7/4.

A papírformának megfelelően a bajnokjelölt kezdett jobban, de Bujdosóék jól tartották magukat, vagy azt is mondhatnánk, hogy az egri kapus jól tartotta csapatát, sok lövést , ziccert hárított ebben az időszakban. ( 20.perc:4-9) Ezután hazai percek következtek, szorosabb lett az eredmény(9-11), de a szünetre három gólos egri vezetéssel vonultak el a csapatok.
A II.félidőben ismét fokozatosan növelték előnyüket a vendégek, és az 50. percben már ismét öt gól volt Halászék előnye.(19-24)
A hajrára a hazaiak bele erősítettek, így sikerült csökkenteni a hátrányt, de egyenlítésre esélyünk sem volt. Ebben az időszakban néhány játékvezetői ítélet is borzolta a kedélyeket, de ettől függetlenül így is biztos győzelmet aratott az egri csapat, amely továbbra is 100%-os mérleggel vezeti a tabellát, míg a hazaiak megőrizték harmadik helyüket.

TÓTH EDMOND:Nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, de azért nem feltartott kézzel léptünk pályára.Célunk az volt, hogy végig partiban legyünk, melyet sikerült is megvalósítani. Meghatározó játékosainkat nélkülözve is hatalmas küzdelemre késztettük a bajnokjelöltet, akiknek sok sikert kívánunk céljaik eléréséhez!

Junior mérkőzés:  PMKC-EGER 37-30(12-17)
Bravúros győzelmet aratott csapatunk, amelyhez gratulálunk!
Ld: Szuhányi 13, Szajbert 8, Feró 5.

Kategória: Friss, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?