Remekül sikerült a vadászjuniális!

A lajosmizsei Aranyhomok Vadásztársaság 9 órai kezdettel tartott egy nagyon jó hangulatú vadászjuniálist, szokásához híven, amire a vadászokat és a földtulajdonosokat és családtagjaikat várták sok szeretettel.

A program egy fenséges reggelivel kezdődött, amihez a zenei aláfestést a Pipacs vadászkürt együttes szolgáltatta. Ők napközben többször is emelték az esemény színvonalát.

A nap folyamán egész nap lehetett légpuskával lőni, és meg lehetett tekinteni Chochol Károly Akadémia díjas fotóművész képeiből rendezett kiállítást.

Délelőtt a kutyaiskola látványos kutyás bemutatója szórakoztatta a vendégsereget.

Ezt követte Brindza József előadása és látványos bemutatója a vadászíjászatról. A bemutató során láthattuk a mobil magasles egy számomra új módját, és igen szemléletesen mutatta be egy nyílvessző és egy vadászpuskából kilőtt, 600-szor nagyobb energiájú lövedék célballisztikájának különbségét.

Ezt egy fantasztikus ebéd követte fácánraguval, vaddisznópörkölttel. Délután az élő zene alternatívájaként Keresztes Tibor előadása is meghallgatható volt. A délutáni uzsonnaként különböző sültek kerültek felszolgálásra, a mustáros egyben sült malac valami mennyei volt!

A nap minden fogása gasztronómiai remekmű volt!

Az eseményt Sápi Tibor alpolgármester és Balogh László jegyző is megtisztelte. Basky András polgármester is ott volt, talán ez így pontosabban írja körül a dolgot, ha az öltözetét tekintjük az összes többi résztvevőhöz képest.

Nem a ruha teszi az embert!

 

Köszönjük a Vadásztársaságnak a remek napot, amin az egész család jól érezte magát, és a bőkezű vendéglátást!

 

Kategória: Friss, helyi, kultúra | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?