Szabadrablás Kláberen

Helyreigazítás: Borbély Ella és dr. Adonyi Lajos szóbeli, telefonos jelzései alapján módosítottam a cikket, mivel nincs arra bíróságon bizonyíték erejű bizonyíték, miszerint bármilyen összefüggés lenne a Fidesz 5. körzetben történt választási győzelme, és a megélhetési jellegű bűncselekmények jellegének és gyakoriságának vagy akár helyszínének változása között. Bármi ilyen következtetés becsületsértő lett volna álláspontjuk szerint. Lapunk szándékában becsületsértés nem állt. A helyreigazítás megtörtént: 2014.október 20. 19:50

Felhívom azonban mindenki figyelmét, hogy ezentúl CSAK az írásos (e-mail, tértivevényes levél) helyreigazítási kérelmeknek adunk helyt.

 

Egy hete dőlt csak el, hogy a Fidesz jelöltje és alelnöke nyert a Klábertelepet is magában foglaló 5-ös körzetben. Ettől független tény, hogy kezd elszabadulni a pokol.

A magukat nyeregben érző kétes elemek besurranásos lopásokat követtek el, illetve nótaszóval hordják lovaskocsiszámra a lopott fát. Ők minden bizonnyal X-üket nem arra tették, aki munkát és közbiztonságot ígért, volt is nagy mulatság október 12 vasárnap este a környékükön!

Amit megfigyeltek szemtanuk, és erre a hatóságok és a lakosság figyelmét is felhívnám:

– a besurranásos lopásokat terepszemle előzte meg, például kutyasétáltatásnak álcázva, persze ez csak utólag lett nyilvánvaló

– az alaposan feltételezhetően lopott fát lovaskocsival hordják be, ami frissen lett zöldre festve, almásderes ló húzza, és a kocsi végén piros-fehér tábla látható. Utóbbi rosszarcúak olyan lelki nyugalommal viszik a fát, hogy még az “Ilyen az élet!” című nótát is fennhangon éneklik.

Persze a rendőrség igyekszik elkapni őket, egy buckói tanyáról ellopott dolgok zöme is megkerült, de pl. az alumínium öntözőcső már csak darabokra fűrészelve, használhatatlanul.

 

FELHÍVOM A KOMMENTELŐK FIGYELMÉT, HOGY A RASSZISTA JELLEGŰ KOMMENTEKET KI KELL MODERÁLJAM, A BŰNÖZŐ ÉLETFORMÁT FOLYTATÓK CSOPORTJA NEM FELELTETHETŐ MEG EGY AZ EGYBEN SEMMILYEN NÉPCSOPORT TAGJAIVAL!

 

 

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?