Szilveszteri jótanácsok

Az év utolsó napja meglepő módon már megint Szilveszterre esik, és bizony ilyenkor jellemző a tűzijátékok és egyéb durranó készségek üzemeltetése.

Íme néhány jó tanács:

– csak hivatalos árustól vásárolt, sértetlen csomagolású, ép állapotú eszközöket üzemeltessünk, a leírásnak megfelelő módon, fokozottan ügyelve a tűzveszélyre

– mivel az ördög sose alszik, így kifejezetten ügyeljünk a szemünk épségére, ha valamely rakéta egész meglepő röppályát venne fel, és ha este kiteszünk elérhető közelségbe egy vödör vizet, az jól jöhet! Ne feledjük, a NASA mérnökeinek se sikerül minden rakétaindítás, pedig ők komoly szakemberek!

– az állatainkra ügyeljünk. Ha fennáll a szökés veszélye, fotózzuk le még nappal, hogy legyen mit kitenni a facebookra. Ha kitettük a facebookra elveszett jószágunk, vegyük a fáradtságot, és állítsuk nyilvánosra a fényképet, hogy legyen esélye megkerülni is szegénykének. A kerítést, kaput, és egyéb kiszökésveszélyes réseket még nappal ellenőrizzük és javítsuk be!

15747516_1450662184946454_5961176777782330800_n

Fotó: www.menhely.eu

Ha mégis lelépett az eb, akkor kapunknak is el lehet küldeni a fotóját, leírását, meg hogy honnan, mikor tűnt el! szoeroes@jaszlajosmizse.hu

Mindenkinek balesetmentes, eltűnésmentes és felhőtlen Szilvesztert kívánunk!

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?