Tanyaprogram lajosmizsei nyertesei

Megszületett a döntés a 2013. évi Tanyafejlesztési Program nyerteseiről

(KORMANY.HU)

 

Megszületett a döntés a harmadik alkalommal meghirdetésre került Tanyafejlesztési Program idei pályázati kiírásának nyerteseiről. Az idén már a teljes Alföld területéről pályázható program négy támogatási célterület keretében indulhatott el. A döntés értelmében idén 529 tanyafejlesztési projekt nyert el vissza nem térítendő támogatást összesen közel 3,5 milliárd forint értékben.

 

A tanyai gazdálkodás megújítását és a tanyai életmód hátrányainak csökkentését célul tűző program eddigi három éves működése során így már összesen 963 pályázat részesült pozitív támogatási döntésben, mintegy 5,8 milliárd forint összértékben.

 

A fejlesztések megvalósítására a mai naptól nyílik lehetőség, a fejlesztések befejezésének végső határideje 2014. április 30.

 

A 2013. évi Tanyafejlesztési Program nyerteseinek listája itt elérhető.

(Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája)

 

http://www.kormany.hu/hu/videkfejlesztesi-miniszterium/parlamenti-allamtitkarsag/hirek/megszuletett-a-dontes-a-2013-evi-tanyafejlesztesi-program-nyerteseirol

 

 A lajosmizsei nyertesek négyen vannak:
Palotai Ferencné tanyagazdaságok fejlesztésére nyert 1.017.552 Ft-ot;
Győrfi Péter tanyagazdaságok fejlesztésére nyert 2.211.375 Ft-ot;
Kövér Ferencné tanyagazdaságok fejlesztésére nyert 2.207.997 Ft-ot;
Pintérné Juhász Irén tanyagazdaságok fejlesztésére nyert 2.081.250 Ft-ot.
A nyerteseknek szívből gratulálunk!
(Ha valamit elírtunk, vagy valakit kifelejtettünk, kérjük jelezni, a linkelt táblázatból bogarásztuk a nyilvános adatokat.)
Ez azt jelenti, hogy városunkba a következő fél évben kb. 7,5 MFt áramlik a tanyagazdaságok fejlesztésére, ami kifejezetten jó hír.
Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?