Útlezárás és útlezárás

Sávos helyreállítás miatt tegnap óta le van zárva a Pacsirta utca.

Ennek örömére ma reggel nyolc után a Bartók Béla utca – Temető köz közti vasúti átkelőt is elkezdték felújítani, 9:30-kor ott MÉG csak félpályás útlezárás volt.

Csak azt nem értem, hogy miért nem történt SEMMILYEN lakossági tájékoztatás. A lajosmizse.hu honlapon ott virít az Attila utca lezárására figyelmeztető hirdetmény. Igaz, az érintette a polgármester és a jegyző munkába járását is.

A jelenlegi, városrészek közlekedését érintő útlezárásokról egy szó sincs, holott a közterület használat miatt a kivitelező ezt előre kell jelezze, ha csak pár nappal, akkor is.

A legszebb a történetben, hogy reggel nyolckor a polgármesternél kezdtem, mert egy helyben lakó vállalkozó panasszal élt a Vörösmarty, Szent Imre és a Prímás utca állapota és tervezett javítási módja miatt – magyarul az javítás után is elfogadhatatlanul rossz marad.

Tetézi a dolgot, hogy ez a jellemző: az egy szem Attila utcai lezárás kivételével nem történt lakossági tájékoztatás, sem a város hivatalos honlapján, sem én nem kaptam sajtóközleményt, amit egyébként ingyenesen közreadnék.

Látszik, mennyibe nézik a választópolgárt választások után. Ilyenkor mindig egy mondás jut eszembe az egyenlőkről és az egyenlőbbekről…

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?