Várható vereség Algyőn….

Különböző okok miatt hat játékosát kellett nélkülöznie Nagy Károly edzőnek a bajnokság élmezőnyébe tartozó Algyő otthonában megrendezett mérkőzésen, így nem sok jóra számíthatott a végeredményt illetően.

CONTITECH FKSE ALGYŐ  –  MIZSE KC    36-26(17-13)

Algyő, 150 néző.               Vezette: Győr- Hadas.

Mizse KC:           Koncz – Drabant, Scheuring 9, Keresztes, Benke 3, Vancsics 5, Bán 8.

Csere:                 Mátrai (k), Lengyel (k), – Polyák 1, Szajbert, Csapi,Kollonay, Zsoldos.

Kiállítás:             10 ill. 6 perc.

7-m-es:               1/1 ill. 1/1.

Remekül kezdte a mérkőzést a tartalékos Mizse, hiszen 0-3, 1-4, majd a 13. percben 5-9 állt az eredményjelzőn. Nem igazán talált „fogást” a vendégeken a hazai csapat,bár mindent elkövettek a felzárkózás érdekében. Sajnos érezni lehetett, hogy idő kérdése, meddig bírják a vendégek. Fáradni kezdtek Benkéék, a hazaiak pedig felzárkóztak, és a24.perc egál állása után kivágtak egy huszáros félidei hajrát, négy gólos előnnyel zárva a félidőt.

A második félidő elején ott folytatták, ahol befejezték szünet előtt, és négy góllal nyitottak, amivel el is döntötték a mérkőzést. Ebben az összeállításban esélye sem lehetett a Mizsének a folytatásban, így a hátralévő időben a tisztes helytállásért küzdöttek. A hátralévő időben kiegyenlítettebbé  vált a játék, de így is tíz gólos különbséggel győztek a hazaiak.

Nagy Károly:    Ezzel a felállással 25 perc jó teljesítményre voltunk képesek, ami ezen a szinten  ennyi-re elég. Nem adjuk fel, folytatjuk a harcot a bentmaradásért.

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.