VERESÉGGEL ZÁRULT A NYÍRSÉGI TÚRA

A héten másodszor utazott a csapatunk a Nyírségbe, ezúttal Nyíregyházára, bajnoki mérkőzésre.Junior csapatunk bravúros győzelme jó ráhangolódás volt a felnőtt mérkőzésre, de sajnos csapatunkon kijött a heti erőltetett menet, aminek vereség lett a következménye.

NYÍR-FLOP HOLDING NYÍREGYHÁZA – PRIMAVERA MIZSE KC  37-32(20-13)

PMKC:    Lengyel -Drabant 7, Bujdosó 2, Varga Z. Bak, Benke 3, Gigler 2.
Csere:       Erdélyi (k) – Takács 6(5/5), Bán 6, Varga J. 5, Vujasin, Lagzi-Kovács, Szórád, Farkas 1,
Feró.
Edző:        Tóth Edmond
Kiállítás:     6 ill. 6 perc.
7 m-es:       3/2 ill. 5/5.

A hazaiak nyitották meg a gólok sorát, de öt perc elteltével mi vezettünk két góllal.(2-4)Sajnos ekkor leblokkolt csapatunk,-mind támadásban, mind védekezésben- a hazaiak pedig sorra lőtték góljaikat.Gyakorlatilag átgázoltak rajtunk,még az időkérés és a kapuscsere sem segített, így a parádézó hazaiak jelentős előnyhöz jutottak a félidő végére.
A szünetben sikerült felrázni a csapatot,sikerült visszajönni a mérkőzésbe egy 7-3-as sorozattal,így a 40. percben már ismét nyílt volt a mérkőzés!Sajnos a becsúszó hibáinkat a rutinos hazai csapat ekkor kihasználta, de nem adtuk fel, és az 55. percben már ismét szoros volt az állás (33-30). A hajrá azonban ismét a hazaiaké volt, akik a végére elfáradó csapatunk ellen biztos győzelmet arattak.

Tóth Edmond: Sajnos bekövetkezett amitől féltem.Az erőltetett heti menet most jött ki a csapaton.
A keddi nyírbátori győzelem után a termünk elfoglaltsága miatt elmaradt az edzésünk, így pénteken a regenerálódás helyett kellett edzenünk,valamint az újabb hosszú utazás már sok volt, ez lett az eredménye….
Pozitívum viszont, hogy csapatom a nagyon rossz első félidő után is talpra állt, visszajött a mérkőzésbe, de a rutinos hazaiak biztos győzelmet arattak.
Örömteli, hogy a junior csapatunk Szajbert vezérletével ismét győzni tudott!

Junior mérkőzés:   Nyíregyháza – PMKC 30-31 (15-17)

Kategória: Friss, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?