Autóbaleset a Benei úton

A baleset a Lajosmizsét Kerekegyházával összekötő úton, a Méntelekre vezető elágazás közelében történt.
A személyautó megcsúszott az úton, majd az út menti telekommunikációs oszlopnak csapódott, amit kidöntött. A jármű vezetőjét a mentők vizsgálják majd meg a helyszínen. A gépkocsit a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították, akik egyben a baleset helyszínét is biztosítják. ”

forrás: www.katasztrofavedelem.hu

A Lajosmizse és Kerekegyháza közötti utat az ígéretek szerint 2017-ben felújítják.

A rendőrség az alábbi közleményt adta ki:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2016. december 23-án este kiadott figyelmeztető előrejelzése szerint szombat éjfélig sűrű zúzmarás köd elsősorban a magasabban fekvő, felhőben lévő dombvidéki, hegyvidéki területeken fordul elő. Szombatra virradó éjszaka kiemelten a Duna-Tisza közén – továbbra is kialakul ónos szitálás, esetleg kisebb ónos eső is pár tized milliméteres mennyiségben.

Szombat késő délután, este észak, északnyugat felől egy gyenge frontális csapadékzóna érkezik. Este kisebb mennyiségben az Észak-Dunántúlon eső, ónos eső, a középső-északi országrészben (Pest, Nógrád és környezete) ónos eső, havas eső valószínű. Kis mennyiségű ónos formájú csapadék, fagyott eső késő este keletebbre is lehetséges (Alföld középső tájai, Északi-középhegység középső része). Az északkeleti megyékben késő este kisebb havazás, hószállingózás valószínű.

Kérjük az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel. Járműveik sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

 

Kategória: Friss, helyi, rendőrségi hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?