Elkészült Lajosmizse hivatalos facebook oldala

2021. április elejétől, gyakorlatilag Húsvétkor jött létre, erősen hiánypótló jelleggel Lajosmizse város önkormányzatának hivatalos facebook oldala, a Lajosmizse Város.

Nagy adóssága volt ez a városvezetésnek a lakosság felé, és üdvözöljük, hogy megértették a kor szellemét. Így a lakosság ott is keresheti az Önkormányzatot észrevételeivel, panaszaival, MEGOSZTÁSAIVAL, POSZTJAIVAL a hivatalos facebook oldalon is, lapunkat elég akkor megkeresni, ha hiába próbálkozott (vagy eleve úgy gondolja, hogy hiábavaló próbálkozás lenne, mert az úgyis csak egy propagandaoldal).

Ugyanakkor érdekes egybeesés, hogy 2021. március végén a Polgármester módosította a város költségvetését, és a felújításra szánt összegből átcsoportosított 1.139.500 Ft-ot (1.000.000 Ft azaz egymillió forint megbízási díj és annak 139.500 Ft járulékai). Idézem: “Az önkormányzatnál elengedhetetlen a kommunikáció javítása a lakosok tájékoztatása érdekében. Az információáramlás elősegítése érdekében kommunikációs szakember megbízási jogviszonyban történő foglalkoztatása válik szükségessé.”

Sajtóinformációink szerint ez egy kecskeméti, médiában jártas “asszonyság”, a tapasztalatok szerint ez eddig egy ingyen létrehozható facebook oldalt és heti 5-10 posztot jelent, melyek egy része más önkormányzati intézmény tartalmának megosztása. Mindez kilenc hónapra, ennyi pénzért, megmagyarázhatatlanul túlárazott, ráadásul ez az összeg elhagyja városunk. Felfoghatatlan, hogy helyben ne találtak volna rátermett embert, pláne ennyi pénzért. Miközben az önkormányzati intézményeknél minden egyes forintot meg kell fogni ezekben a szűkös esztendőkben!

Ön vállalná ezt olcsóbban? Küldje el árajánlatát az önkormányzatnak a lajosmizse@lajosmizse.hu e-mail címre, segítsen spórolni a városnak!

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.