TARTALÉKOSAN IS KÍNOS VERESÉG TÖRÖKSZENTMIKLÓSON!

A korábban szebb napokat is megélt( NB-I), de ezúttal gyengébben szereplő Törökszentmiklósi KE otthonába látogatott vasárnap este csapatunk, egy meglehetősen sportszerűtlenül átjelentett mérkőzésre.Mint később kiderült, a sérült Takács mellett munkahelyi elfoglaltság miatt Erdélyi és Drabant sem állhatott Tóth E. edző rendelkezésére. Ráadásul a hétközi edzőváltás után négy dél-szláv játékossal felálló, “feltüzelt” csapattal találtuk szembe magunkat, ami nem sok jót sejtetett!

ARAGO- TÖRÖKSZENTMIKLÓSI KE – CYEB MIZSE KC 35-30 (19-18)
Törökszentmiklós, 200 néző. Vezette:Sándor – Szikszay.

MKC: Lengyel – Lagzi-Kovács, Varga J. 2, Bujdosó 6, Benke 9, Gigler 7, Varga Z.
Csere: Rizinger (k)- Bán 2, Vujasin, Bak 1, Szórád 1, Szajbert 1, Zöldy 1.
Edző: Tóth Edmond
Kiállítás: 4 perc ill: 10 perc.
7-m-es: 4/2 ill. 2/2.

Jól kezdett csapatunk, rövidesen 4-2-re vezettünk, de a lelkes hazaiak rövidesen átvették a vezetést. Valóságos flúgos futam közepette – a csapatok mit sem törődve a védekezéssel- gólpárbajt vívtak, melyben a 26. percben tudtuk ismét átvenni a vezetést. Sajnos, a félidő hajrájára ismét a hazaiaknál volt az előny, így minimális vezetésükkel zárult a félidő!
Szünet után tovább növelték előnyüket a nagyobb hittel, elszántsággal játszó miklósiak, így csak futottunk az eredmény után. Mivel továbbra sem állt össze a védekezésünk, fokozatosan elhúztak, és már öt góllal is vezettek! Az edzőnk hiába próbálkozott különböző variációkkal, szűkös lehetősége miatt nem igazán tudott bele nyúlni a mérkőzésbe.A hazaiak szárnyaltak, minden sikerült nekik, mi pedig csak szenvedtünk a pályán. A végjátékban -csak úgy, mint a múlt héten- ismét kettős emberhátrányba kerültünk, ami végleg megpecsételte sorsunkat.

Tóth Edmond: Értetlenül állok csapatom mai teljesítménye előtt! Sajnos erre az sem mentség, hogy erősen tartalékos összeállításban léptünk pályára, mert a küzdeni tudás nem összeállítás kérdése! Úgy tűnik továbbra sem sikerül kilábalni a gödörből, s most már fogytán a türelem! Néhány játékosnak sürgősen el kell gondolkodnia az őszi teljesítményén! Ráadásul a következő mérkőzésünkön ismét egy dobogóra pályázó csapatot, az FTC-t fogadjuk, tehát nagyon fontos hét elé nézünk. Nagy javulást várok el csapatomtól mind játékban. mind pedig hozzáállásban!

Junior mérkőzés: ARAGO Törökszentmiklósi KE – CYEB Mizse KC 24-37 (10-19)
Kitűnt: Sebestyén 10, Nyitrai – Homoki 6-6, Nagy Sz. 5.

 

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?